Санкција

По немилиот настан во тунелот бр.7, кој беше поплавен од обилните врнежи, еден од нашите колеги-рудари мораше да биде суспендиран.

Сите ја знаат големината на срамот кога еден рудар својот шлем ќе го замени со качкет.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s