Случка

Вчера, еден од нашите рудари-колеги имаше несреќа повторно да биде ужаснат од своето возило, Фиат Точка. Имено, водната пумпа откажа и мора да биде заменета со нова.

Уште еднаш се докажува дека животот на рударите е во окното, а не на површината.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s